03.06.2015

Tidspunkt

Vi holder gudstjenester de fleste søndage kl. 10:30 på Johannesskolen, Ansgarvej 10 i Hillerød.

Jesus i centrum

Vi betragter gudstjenesten som menighedens fælles møde med vores herre og frelsen Jesus Kristus. Der er altid én mere tilstede end dem vi kan se - Jesus selv.

Deltagere

Alderspredningen er stor. Børnefamilier, singler, unge og ældre. Selvfølgelig er der en stor kerne af mennesker, som kommer fast. Men vi har også ofte "gæster", som enten er i byen på besøg, eller bare har lyst til at finde ud af hvem vi er, og hvordan vi holder gudstjeneste. Alle er velkommen.

Børnekirke

Lidt før prædikenen begynder, er der som oftest mulighed for at børnene fra 3 årsalderen kan gå til Børnekirke. Det fleste søndage undervise vi børnene i to grupper. Fra 3 år til og med børnehaveklassen og fra 1. til 4. klasse. Ca. hver tredje søndag har vi samtidig juniortræf for børn i 5. og 6. klasse.

Forløb

Programmet for den enkelte gudstjeneste kan variere fra søndag til søndag. Det gør vi bevidst, fordi vi er meget forskellige mennesker. Vi vil gerne give plads for rummelighed i gudstjenesteformen og samtidig fastholde en liturgisk genkendelighed. Vi erkender at det er en udfordrende balance, men det er det vi sigter efter.

Centrale elementer:

• fællessang
  • tilbeldelse/lovsang
  • oplæsning fra Bibelen
  • forkyndelse
  • bøn
  • ordet frit (en afdeling hvor gudstjenestedeltagerne kan komme med et kort personligt indlæg om troen og livet med Gud)
  • nadverfering (ikke hver søndag)

Velkommen!