Missionærer

Hillerød Frimenighed står bag en række missionærer i det internationale missionsarbejde med forbøn. 

Annelise og Axel Rye Clausen bor i Siem Reacp i det nordvestlige Cambodja. De er udsendt af Luthersk Mission og arbejder sammen med den lokale Church of Siem Reap.

Axel giver bibelundervisning i menigheder i området omkring Siem Reap, og Annelise løser ad hoc opgaver.

Læs mere på parrets facebook.

 

 

Karin og Phlip Sode er med til at drive organisationen Gospel Tidings Mission i byen Ialibu på øen Papua New Guinea, der ligger lige nord for Australien.

Philips forældre, Sophia og Jacob, kom til Ny Guinea i 1961. De var med til at bygge skole, kirke og klinik. De senere år har der i flere omgange været vækkelse og fornyelse i menigheden - senest i forbindelse med en mindegudstjeneste for Sophia, der døde i december 2017 - og de  mange nye kristne har hårdt brug for både praktisk hjælp og oplæring.

Karin og Philip var 4 måneder i Ialibu i 2017 og håber snart at kunne rejse derud igen.

Læs mere på deres hjemmeside gtmialibu.com/

 

Julianna og Silas Olofson og deres børn, Silja, Carina og Set, bor i Ulan Bator i Mongoliet.

De er udsendt af Norsk Luthersk Misjonssamband.

Her skal de støtte og opmuntre i den lokale lutherske kirke, og Silas skal desuden undervise og evangelisere i Vestmongoliet.

 

Signe Oehlenschláger bor i Paris i Frankrig. Hun er udsendt af KFS som volontør i den franske kristne studenterorganisation Groupes Bibliques Universitaires.

Hendes opgave er at hjælpe, udruste og udfordre de kristne gymnasieelever til at være et vidnesbyrd i deres hverdag og over for deres medstuderende.