Missionærer

Hillerød Frimenighed står bag en række missionærer i det internationale missionsarbejde med forbøn. 

Annelise og Axel Rye Clausen boede i Cambodja fra 2003-2018 - siden 2010 i byen Siem Reap i den nordvestlige del af landet.. De var udsendt af Luthersk Mission og arbejdede sammen med den lokale Church of Siem Reap.

Axel gav bibelundervisning i menigheder i området omkring Siem Reap, og Annelise løste ad hoc-opgaver blandt andet på byens kollegier.

De er nu vendt tilbage til Danmark og har bosat sig i Tarm. Axel er dog stadig knyttet til arbejdet i Cambodja som regnskabskonsulent.

Læs mere på parrets facebook.

 

Karin og Phlip Sode er med til at drive organisationen Gospel Tidings Mission i byen Ialibu på øen Papua New Guinea, der ligger lige nord for Australien.

Philips forældre, Sophia og Jacob, kom til Ny Guinea i 1961. De var med til at bygge skole, kirke og klinik. De senere år har der i flere omgange været vækkelse og fornyelse i menigheden - senest i forbindelse med en mindegudstjeneste for Sophia, der døde i december 2017 - og de  mange nye kristne har hårdt brug for både praktisk hjælp og oplæring.

Karin og Philip var i Ialibu nogle måneder i både 2017, 2018 og 2019 og håber snart at kunne rejse derud igen.

Læs mere på deres hjemmeside gtmialibu.com/

 

Julianna og Silas Olofson og deres børn, Silja, Carina og Set, bor i Khovd i Vestmongoliet.

De er udsendt af Norsk Luthersk Misjonssamband.

Silas skal desuden undervise og evangelisere ud fra den lutherske kirke i Vestmongoliet, og Julianna har opgaver blandt handicappede børn og unge.

 

Maiken Hadberg er luddannet lærer og skal lave lilleskole for Silja, Carina og Set Olofson i Khovd, Mongoliet.

Ligesom familien Olofson er hun udsendt af Norsk Luthersk Misjonssamband.

 

 

 

 

Ritha og Flemming Hansen rejser til Iringa i Tanzania til januar 2020.

Her skal Flemming undervise på bibelskolen for nomader i Ilambilole - og også holde bl.a. ægteskabskurser og retræter for præstepar i samarbejde med den lutherske kirke i Tanzania.