AFLYST/UDSAT: Menighedsmøde – lokale- og visionsdrøftelse fortsat

Dato: 26-01-2021 kl .19:00

AFLYST/UDSAT: Menighedsmøde – lokale- og visionsdrøftelse fortsat

Johannesskolen

Målet er en fortsat fælles vandring og bevidstgørelse om, hvem vi er som kirke, og hvad vi gerne vil opnå i fremtiden. Det er meningen, at aftenen skal bringe os i retning af, at vore visioner og drømme kan få et begyndende realitetstjek ved generalforsamlingen 23. februar. Det gælder især i forhold til frivillig arbejdskraft, lokaler og økonomi.

Som et redskab i processen kunne vi tænke os, at vi i fællesskab læser et kapitel fra bogen Når Jesus fylder af Jeff Vanderstelt. I ældsterådet er vi fortiden i gang med at læse denne bog sammen, og vi tror vedhæftede kapitel kan være et inspirerende input til vores fortsatte samtale. Birger Reuss Schmidt vil holde et oplæg og dele erfaringer ud fra kapitlet.